SINDIKALNA PRODAJA

Dragi naši mali i veliki,

Prošli mesec smo proslavili punih godinu dana od kako je otvoreno naše prvo maloprodajno mesto. Na žalost nije bilo proslavljeno kako treba, što bi naši stari rekli, isključivo u krugu porodice, s obzirom da smo tada izašli iz vanrednog stanja.

Bilo je tu svega, imali smo policijski čas, zabrane okupljanja i skraćeno radno vreme. Leto nam je kratko trajalo, a zimu nismo baš osetili pošto nije bilo snega. Ali ne možemo reći da godina nije bila zanimljiva.

Od samog početka pokušavamo da Vam izađemo u susret stalnim sniženjima, velikim izborom, udobnom i kvalitetnom obućom, pristupačnim cenama…. Vi nam vraćate velikim osmehom i ponovnim izborom našeg asortimana.

Voleli bi da možemo svima da izađemo u susret i da možemo da obradujemo sve mališane, mame, tate, bake i deke, ali s obzirom da nam je sedište u Subotici, prvo ćemo obradovati naše subotičane. Počevši od danas i od Opšte bolnice u Subotici, odnosno zaposlenih u istoj, nudimo sindikalni kredit sa periodom otplate do 5 meseci. Sve potrebne informacije možete dobiti od Vašeg sindikata. Na Vama je samo da dođete i izaberete savršen par obuće za najmlađe ukućane.

Nadamo se da ćemo imati uspeha u zajedničkom novom poduhvatu.

Vaš 300 ČUDA tim.

preloader